+31(0)15 251 1411 hrm@xelion.com

Neem een kijkje in de keuken van

Research & Development
Neem contact op

Xelion

Wat doen we?

Research & Development

“De afdeling Research en Development bestaat uit 20 collega’s. We streven naar het neerzetten van het beste product en geloven in het geven van veel vrijheid en verantwoordelijkheid om tot de beste implementatie te komen. Onze ambities zijn groot, waardoor we continu aan het vernieuwen en verbeteren zijn om te voldoen aan de wensen van onze huidige en toekomstige klanten.”

 

ROBBERT DEKKER
MANAGER RESEARCH & DEVELOPMENT

Waar wij ons mee bezighouden

We werken continu aan het uitbreiden en verbeteren van onze in-house gemaakte geïntegreerde telefonie, video en chat oplossingen en ondersteunende producten. Deze worden steeds belangrijker in een wereld die draait op digitale communicatie. Betrouwbaarheid en stabiliteit zijn natuurlijk het belangrijkst. Tegelijk kunnen we integratie met andere software en nieuwe features natuurlijk niet vergeten. Dit zorgt voor een continue uitdaging om onze klanten het best mogelijk tot dienst te zijn.

Dit zijn we

De afdeling bestaat uit verschillende kleine teams die zich richten op hun eigen expertise, van back-end tot native apps en weboplossingen. We werken samen en delen kennis waar dat voordeel heeft, maar hebben wel elk een eigen domein.

Alle ontwikkelingen worden grondig getest door de testers op de afdeling. Een  product owner geeft richting aan de koers en prioriteiten voor de producten om zeker te stellen dat we werken aan de belangrijkste features voor onze klanten.

Xelion

Openstaande vacatures

C++ Developer

Xelion, Delft Nederland – BEKIJK DETAILS

Backend Software Engineer

Xelion, Delft Nederland – BEKIJK DETAILS

Software Tester

Xelion, Delft Nederland – BEKIJK DETAILS

{

"Een nieuwe collega bij mij op de afdeling moet samen met ons en onze productontwikkelaars willen werken, betrouwbaar met onze gegevens omgaan en daarbij ook zelfstandig kunnen werken."

Wesley Legierse – Software Engineer

Succes

Trends en ontwikkelingen 

Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegeprek

Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegeprek

7  Tips voor solliciteren Een sollicitatiegesprek is vaak de laatste stap in het sollicitatieproces en kan bepalen of je al dan niet wordt aangenomen voor de functie. Het is daarom van cruciaal belang om goed voorbereid te zijn op het gesprek. Hieronder volgen enkele...

Wat moet er wel op mijn CV (en wat niet)?

Wat moet er wel op mijn CV (en wat niet)?

Hieronder vind je de belangrijkste punten voor een goed opgesteld CV. Zet de belangrijkste informatie bovenaan: Begin met je meest recente werkervaring en opleidingen bovenaan en werk terug in de tijd. Vergeet niet om je belangrijkste prestaties en vaardigheden te...

6 tips voor een perfect sollicitatiegesprek

6 tips voor een perfect sollicitatiegesprek

6 Tips voor solliciteren Een sollicitatiegesprek kan een spannende en soms zenuwslopende ervaring zijn, maar het is ook een geweldige kans om jezelf te presenteren en je potentiële werkgever te laten zien wat je te bieden hebt. Hieronder vind je 6 tips om je te helpen...

Hoofdkantoor

Staalweg 40, 2612 KK Delft, Nederland.

×

Hallo!

Waarmee kan ik je helpen?

× Hoe kan ik je helpen?