+31(0)15 251 1411 hrm@xelion.com

Neem een kijkje in de keuken van

Finance & HR
Neem contact op

Xelion

Wat doen we?

Finance & Human Resources

“De afdeling Finance & HR is verantwoordelijk voor financiën en personeelszaken van de organisatie. Wij zorgen ervoor dat Xelion een financieel gezond onderneming is en blijft en dat medewerkers met een tevreden gevoel hun werk kunnen doen. Dit doen we door goede stuurinformatie te geven met een blik vooruit en zorg te dragen voor een prettige werkomgeving gericht op goede arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden.”

IRVIN WEKKING
MANAGER FINANCE

Hier houden wij ons mee bezig

 

Het is leuk om als afdeling een grote bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van ons bedrijf. Het verstrekken van de juiste inzichten aan het management stelt hen namelijk in staat om goede beslissingen te nemen. Daarnaast blijven we ook in gesprek met management en medewerkers over arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden.  

De vakgebieden Finance & HR zijn onderhevig aan veel wet-  en regelgeving. Wat ons drijft is om dit te kunnen vertalen naar de praktijk van alledag.   

Wij bouwen duurzame relaties op tussen onze medewerkers en Xelion

Finance & HR bestaat uit 2 medewerkers die met hun goede kennis van zaken een belangrijke bijdrage leveren aan de doelstellingen van het bedrijf. We zijn een ondersteunende afdeling en dat doen we onder andere door de ontwikkelingen op beide vakgebieden te volgen en het management hierover te informeren en voorstellen te doen die de organisatie helpen.

Xelion

Openstaande vacatures

Open sollicitatie

Extra plek, Delft Nederland – BEKIJK DETAILS

{

"We passen ons aan naar de vraag in de markt. Zo ligt op dit moment een focus om naast het informeren van de resellers, ook de eindgebruiker te voorzien van relevante informatie. Daarnaast bereiden we ons ook voor op de nieuwe release van Xelion. Een spannende tijd, waarbij ik hoop dat als positieve bijkomstigheid de waarde wordt ingezien van meer remote werken.”

Karlijn Theeuwen – Manager Servicedesk

"Wat ik vooral heel fijn vind bij Xelion is de grootte van de organisatie. Dat maakt het als leidinggevende dat ik iedereen ook persoonlijk best goed ken. En wat ik gaaf vind aan werken bij Xelion is dat we alles zelf ontwikkelen voor onze eindgebruikers en partners, maar we doen het ook samen met ze en zo bereiken we resultaten. En dat maakt het heel bijzonder om bij Xelion te werken.”

Thijs van den Ende – Manager Marketing & Sales

"Een nieuwe collega bij mij op de afdeling moet samen met ons en onze productontwikkelaars willen werken, betrouwbaar met onze gegevens omgaan en daarbij ook zelfstandig kunnen werken."

Wesley Legierse – Software Engineer

Succes

Trends en ontwikkelingen 

Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegeprek

Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegeprek

7  Tips voor solliciteren Een sollicitatiegesprek is vaak de laatste stap in het sollicitatieproces en kan bepalen of je al dan niet wordt aangenomen voor de functie. Het is daarom van cruciaal belang om goed voorbereid te zijn op het gesprek. Hieronder volgen enkele...

Wat moet er wel op mijn CV (en wat niet)?

Wat moet er wel op mijn CV (en wat niet)?

Hieronder vind je de belangrijkste punten voor een goed opgesteld CV. Zet de belangrijkste informatie bovenaan: Begin met je meest recente werkervaring en opleidingen bovenaan en werk terug in de tijd. Vergeet niet om je belangrijkste prestaties en vaardigheden te...

6 tips voor een perfect sollicitatiegesprek

6 tips voor een perfect sollicitatiegesprek

6 Tips voor solliciteren Een sollicitatiegesprek kan een spannende en soms zenuwslopende ervaring zijn, maar het is ook een geweldige kans om jezelf te presenteren en je potentiële werkgever te laten zien wat je te bieden hebt. Hieronder vind je 6 tips om je te helpen...

Hoofdkantoor

Staalweg 40, 2612 KK Delft, Nederland.

×

Hallo!

Waarmee kan ik je helpen?

× Hoe kan ik je helpen?