+31(0)15 251 1411 hrm@xelion.com

Neem een kijkje in de keuken van

Marketing & Sales
Neem contact op

Xelion

Wat doen we?

Marketing & Sales

Met een groep van 5 ervaren verkopers zijn wij dag in dag uit bezig met het ondersteunen van partners die onze mooie oplossing aan hun eindklanten aanbieden. De organisatie is plat; we helpen elkaar waar kan en doen ons best om te werken aan de gezamenlijke doelen. Marketing helpt ons nieuwe klanten te bereiken en bestaande klanten te informeren over de dingen die ons bezighouden.”

THIJS VAN DEN ENDE
MARKETING & SALES MANAGER

 

Hier houden wij ons mee bezig

 

Geen dag is hetzelfde. Het kan zo zijn dat je in de ochtend een beginnende partner op weg helpt om een Xelion expert te worden door een verkooptraining op locatie te geven, in de middag een gesprek op operationeel niveau hebt met een andere reseller om het afgelopen kwartaal te bespreken en te eindigen met een demo op klantlocatie. Wij staan achter ons product en dat stralen we ook uit. We moeten én willen het samen met de partner doen. Omdat we zo veel partners hebben, is geen dag hetzelfde en zijn we continu bezig met verschillende facetten van het verkoopvak. Dit om aan het einde van de maand weer alle gestelde doelen succesvol af te vinken.

Doordat Marketing dicht bij sales staat schakelen we snel en kunnen we bij kansen direct inspringen. Als sales hebben we veel ideeën, de truc is dit te vertalen naar goede uitingen naar buiten.

 

Dit zijn we 

 

We zijn met vijf man die in verschillende rayons werken. Een van ons is dedicated bezig met New Business, de anderen hebben vaste accounts die ze bedienen. Nederland is niet groot, dus we nemen graag wat over van de ander. We doen het immers samen!

 

Xelion

Openstaande vacatures

Openstaande vacature

Xelion – Delft, Nederland – BEKIJK DETAILS

{

"Wat ik vooral heel fijn vind bij Xelion is de grootte van de organisatie. Dat maakt het als leidinggevende dat ik iedereen ook persoonlijk best goed ken. En wat ik gaaf vind aan werken bij Xelion is dat we alles zelf ontwikkelen voor onze eindgebruikers en partners, maar we doen het ook samen met ze en zo bereiken we resultaten. En dat maakt het heel bijzonder om bij Xelion te werken.”

Thijs van den Ende – Manager Marketing & Sales

Succes

Trends en ontwikkelingen 

Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegeprek

Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegeprek

7  Tips voor solliciteren Een sollicitatiegesprek is vaak de laatste stap in het sollicitatieproces en kan bepalen of je al dan niet wordt aangenomen voor de functie. Het is daarom van cruciaal belang om goed voorbereid te zijn op het gesprek. Hieronder volgen enkele...

Wat moet er wel op mijn CV (en wat niet)?

Wat moet er wel op mijn CV (en wat niet)?

Hieronder vind je de belangrijkste punten voor een goed opgesteld CV. Zet de belangrijkste informatie bovenaan: Begin met je meest recente werkervaring en opleidingen bovenaan en werk terug in de tijd. Vergeet niet om je belangrijkste prestaties en vaardigheden te...

6 tips voor een perfect sollicitatiegesprek

6 tips voor een perfect sollicitatiegesprek

6 Tips voor solliciteren Een sollicitatiegesprek kan een spannende en soms zenuwslopende ervaring zijn, maar het is ook een geweldige kans om jezelf te presenteren en je potentiële werkgever te laten zien wat je te bieden hebt. Hieronder vind je 6 tips om je te helpen...

Hoofdkantoor

Staalweg 40, 2612 KK Delft, Nederland.

×

Hallo!

Waarmee kan ik je helpen?

× Hoe kan ik je helpen?