+31(0)15 251 1411 hrm@xelion.com

over ons

Xelion Carrière Experts

OVER 

Wij creëren kansen voor kandidaten

Xelion heeft in Delft ruim 45 medewerkers. Naast die hoofdvestiging in Delft hebben we ook kantoren in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. In Delft ontwikkelen wij de telecommunicatiesoftware Xelion waarmee MKB-bedrijven in heel Europa slimmer kunnen werken en beter met hun klanten in contact blijven. Ons belangrijkste product is Xelion 8: een cloud-based telefonie-oplossing die qua functionaliteit en gebruikersgemak de toon zet in de markt. We groeien hierin al 34 jaar gestaag door.

Al meer dan 34 jaar mensen aan het verbinden

34

Hallo!

Micha Cohen

Micha Cohen

Managing Partner

“We wilden vooral de beste telefooncentrale maken die er op de markt is. Dat betekent ook dat je nooit klaar bent, want we blijven continu verbeteren en uitbreiden. We blijven functionaliteiten toevoegen. Nog belangrijker misschien dan een heel goede telefoniecentrale leveren is het gegeven dat telecommunicatie niet meer op zichzelf staat in een organisatie. We hebben Xelion altijd beschouwd als centrale spil in de bedrijfscommunicatie van de bedrijven die er mee werken.”

Arthur van den Ende

Arthur van den Ende

Managing Partner

“Bij Xelion zijn we voortdurend bezig om de communicatie van organisaties te verbeteren. Door beter onderling contact tussen medewerkers en eenvoudige, korte lijnen met klanten bouw je aan  onderscheidende waarde. Betrouwbaarheid en gemak, dat is waar het om gaat bij Xelion en waarom inmiddels duizenden organisaties met onze dienst werken.”

Wat wij doen

Slimme ontwikkelingen voor zakelijke telefonie

 

Naadloze integratie met onze partners optimaliseren

Als onderneming altijd en overal bereikbaar zijn

Betere prestaties en efficiëntere communicatie faciliteren

Wordt jij onze nieuwe collega?

Xelion

Hoofdkantoor

Staalweg 40, 2612 KK Delft, Nederland.

×

Hallo!

Waarmee kan ik je helpen?

× Hoe kan ik je helpen?