+31(0)15 251 1411 hrm@xelion.com

Neem een kijkje in de keuken van

Managed Services
Neem contact op

Xelion

Wat doen we?

Managed Services

Managed Services is het team wat ervoor zorgt dat de infrastructuur waar de Xelion applicatie op wordt geïnstalleerd altijd draait, voorzien wordt van nodige updates en bedenkt initiatieven om de dienst nog betrouwbaarder en veiliger te maken.

KARLIJN THEEUWEN
MANAGER MANAGED SERVICES

Hier houden wij ons mee bezig

 

De werkzaamheden van het team kun je onderverdelen in drie soorten werkzaamheden. Beheerderswerkzaamheden, het oplossen van incidenten en het bedenken en implementeren van nieuwe initiatieven. 

Het beheer bestaat voornamelijk uit het monitoren van onze managed servers, aanpassen van recourses maar ook het voorzien van de nieuwste updates op de machines. Daarnaast zorgt het team er ook voor dat alle andere services waar Xelion gebruik van maakt worden onderhouden.

Bij oplossen van incidenten kun je denken aan het oppakken van meldingen uit de monitoring, maar ook incidenten welke gemeld worden vanuit onze Support afdeling of onze partners.

Xelion streeft ernaar om continue verbetering door te voeren, dus ook het team kijkt naar mogelijkheden om de dienst te verbeteren. Het detecteren van redundancy mogelijkheden, bedenken van initiatieven naar aanleiding van verstoringen of andere ideeën ten behoeven van optimalisatie van de dienst zijn belangrijke taken van Managed Services.

Dit zijn we 

 

Het team bestaat uit twee Cloud Engineers en twee Cloud Developers welke zich ontfermen over de klantservers en managed infrastructuur.

Xelion

Openstaande vacatures

Open sollicitatie

Xelion – Delft, Nederland – BEKIJK DETAILS

{

"We passen ons aan naar de vraag in de markt. Zo ligt op dit moment een focus om naast het informeren van de resellers, ook de eindgebruiker te voorzien van relevante informatie. Daarnaast bereiden we ons ook voor op de nieuwe release van Xelion."

Karlijn Theeuwen – Manager Servicedesk

Succes

Trends en ontwikkelingen 

Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegeprek

Hoe bereid je je voor op een sollicitatiegeprek

7  Tips voor solliciteren Een sollicitatiegesprek is vaak de laatste stap in het sollicitatieproces en kan bepalen of je al dan niet wordt aangenomen voor de functie. Het is daarom van cruciaal belang om goed voorbereid te zijn op het gesprek. Hieronder volgen enkele...

Wat moet er wel op mijn CV (en wat niet)?

Wat moet er wel op mijn CV (en wat niet)?

Hieronder vind je de belangrijkste punten voor een goed opgesteld CV. Zet de belangrijkste informatie bovenaan: Begin met je meest recente werkervaring en opleidingen bovenaan en werk terug in de tijd. Vergeet niet om je belangrijkste prestaties en vaardigheden te...

6 tips voor een perfect sollicitatiegesprek

6 tips voor een perfect sollicitatiegesprek

6 Tips voor solliciteren Een sollicitatiegesprek kan een spannende en soms zenuwslopende ervaring zijn, maar het is ook een geweldige kans om jezelf te presenteren en je potentiële werkgever te laten zien wat je te bieden hebt. Hieronder vind je 6 tips om je te helpen...

Hoofdkantoor

Staalweg 40, Delft, Nederland.

×

Hallo!

Waarmee kan ik je helpen?

× Hoe kan ik je helpen?